gezondheidsvoordelen biologische sappen

Je hebt misschien sapbars zien opduiken in je buurt. Je hebt misschien wel eens influencers gezien die de levensstijl promoten over biologische sappen voor ontgifting. Als je deze biologische sappen nog niet hebt geprobeerd, is dit het moment!

Cranberry sap, net als vele andere sappen, bevatten essentiële vitamines en mineralen. Voor drukke mensen kan biologisch sap een antwoord zijn op hun gezondheid gebeden. Het consumeren van biologisch sap is een gemakkelijke en snelle manier om ervoor te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is perfect om onderweg van te nippen. Biologisch valt onder de puurste categorie van voedsel valt dat en is gemaakt zonder chemische meststoffen of pesticiden en wordt verkocht zonder toevoeging van conserveermiddelen of synthetische voedsel versterkers.

Waarom kiezen voor biologisch?

Het extraheren van belangrijke voedingsstoffen uit bepaalde planten door te malen en vervolgens te persen is ongelooflijk efficiënt. Deze sappen worden gemaakt met hoogwaardige machines en door een nauwkeurige techniek worden 80 tot 90 procent van de voedingsstoffen van de plant gebruikt. Sap wordt binnen enkele minuten na het drinken voor 100% opgenomen.

Biologische sappen en de beste voeding

Rauwe groenten en fruit in sap vorm zijn de allerbeste voeding die we kunnen krijgen. Ze voorzien het lichaam van voldoende vocht en gemakkelijk opneembare voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, enzymen, antioxidanten, fyto bestanddelen, sporen eiwitten en vetten. Het geëxtraheerde sap bestaat uit alle essentiële voedingsstoffen samen met de energetische afdruk en vibratie-essentie van de plant en zijn omgeving. Het consumeren van dit pure extract is de beste manier om je lichaam te hydrateren.

Simpelweg omdat er geen spijsvertering bij betrokken is, kan ons lichaam gemakkelijk sappen opnemen. Alle voedingsstoffen van de plant beginnen snel te functioneren door de actie reinigend, ontgiftend, voedend en balancerend uit te voeren om onze organen en cellen te herstellen en te onderhouden.

Het dagelijks drinken van biologische sappen elimineert de giftige ingrediënten en handhaaft een evenwichtige, gezonde levensstijl. Het bevordert ook een optimale gezondheid en het potentieel om ziektes om te keren en te voorkomen. Hoe meer je consumeert, hoe beter je kunt genezen. Hier zijn enkele van de gezondheidsvoordelen van het dagelijks consumeren van biologisch sap:

Rijk aan antioxidanten

Biologisch sap is een rijke bron van antioxidanten zoals vitamine A, vitamine C, bètacaroteen en mangaan. Elk van deze antioxidanten is super goed voor ons lichaam. Van het versterken van botten tot een beter zicht, ze spelen allemaal belangrijke rollen.

Verhoogt het immuunsysteem

Biologische sappen zijn een van de beste manieren om een ​​gezond immuunsysteem te ondersteunen, omdat ze boordevol voedingsstoffen zitten. Ons immuunsysteem heeft specifieke voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Deze voedingsstoffen moeten constant worden aangevuld. Als dat niet gebeurd, zullen de dingen niet goed werken. Je hebt vast wel eens van probiotica gehoord, maar de echte werkers in je systeem zijn prebiotica. Deze prebiotica die in sommige sappen worden aangetroffen, zijn de voedselbron voor probiotica. Zonder hen kunnen jouw gezonde darmbacteriën niet overleven. Prebiotica vertragen de spijsvertering, waardoor je je voller voelt, helpen bij de verwerking van de mineralen en vetten en helpen ontstekingen en sommige vormen van kanker te voorkomen.

Helpt om cholesterol in evenwicht te brengen

Komkommer, gember, selderij, citroen, enz. zullen allemaal samenwerken om jouw cholesterolgehalte in evenwicht te houden voor een optimale gezondheid.

Alkaliseert je lichaam

De pH van je lichaam mag niet te zuur of te alkalisch zijn. Het moet tussen 7.35 en 7.45 zijn. Je lichaam heeft een natuurlijk buffersysteem dat het binnen het ideale pH-bereik houdt. Maar slechte gewoonten kunnen het verpesten, zoals alcohol en roken. Als je alcohol drinkt, kan je lichaam zuurder worden. Als gevolg hiervan moet je lichaam mineralen van elders halen om de pH-waarde te handhaven. Dit kan leiden tot een breed scala aan problemen, zoals verzwakking van botten, vermoeidheid, gewrichtspijn en spijsverteringsproblemen. Biologische sappen helpen de alkaliteit te behouden. En de gemakkelijkste manier is om ze elke dag te consumeren.

Door admin