cadeau-tips-kerstmis

De kerst komt er weer aan en dat betekent veel kerstcadeaus uitpakken! Waar vroeger de meeste huishoudens sinterklaas vierden zien we nu al geruime tijd dat huishoudens met oudere, of zonder, kinderen kerst aangrijpen om elkaar een cadeautje te geven. Zo’n cadeau uitkiezen blijft echter moeilijk, zeker voor je vrouw of vriendin. Je wil iets persoonlijks geven en het liefst natuurlijk iets wat haar echt blij maakt. Zo kun je een g spot vibrator cadeau doen, maar dit is misschien niet het meest romantische cadeau. Daarnaast kan het wat vreemd overkomen als je ouders of schoonouders erbij zitten. Daarom helpen wij je en hebben we wat cadeautips onder elkaar gezet. We hebben hierbij rekening gehouden met de prijs van dergelijke cadeaus, zodat dit artikel voor iedereen interessant is om te lezen.

Met een horloge herinnert zij zich die speciale kerst

Een kerstcadeau is misschien wel het allerleukste cadeautje die je je vrouw kunt geven! Dit omdat kerst toch een speciale tijd blijft, die in het teken staat van samenzijn. Hoe mooi is het dan als je je vrouw of vriendin een cadeautje kunt geven waarbij ze gedurende het jaar wordt herinnerd aan die kerst dat jij haar dat cadeau gaf. Denk er daarom eens aan om haar een horloge te geven. Die zijn er namelijk in allerlei smaken en maten, waardoor je altijd wel het juiste klokje voor je partner kunt vinden. Horloges zijn er ook in allerlei verschillende prijsklassen, ook dit maakt het makkelijker om de juiste te kopen.

Een boek

Persoonlijke cadeaus met een emotionele boodschap zijn vaak de beste kerstcadeaus voor dames. Vrouwen zijn nu eenmaal vaak wat emotioneler dan mannen en waarderen het enorm wanneer iemand iets persoonlijks doet of geeft. Zo kan je bijvoorbeeld een boek geven dat over een onderwerp gaat dat jullie samen intens hebben beleefd, of een onderwerp dat haar hobby of interesse aanspreekt. 

Wijn

Het is voor wijnliefhebbers altijd erg leuk om speciale wijn als kerstcadeau te krijgen. Denk hierbij aan wijn die net nieuw is op de markt, of wijn die nog ondergewaardeerd wordt. Of een ander leuk idee is om een wijnpakket te geven met daarop haar eigen naam. Dat is dan een persoonlijke wijndoos met een foto en naam van haar zelf erop. Met natuurlijk ook lekkere wijn erin.

Een dagje uit

Een dagje uit lijkt vrij standaard, maar daar kan je een twist aangeven door het persoonlijker te maken. En zeg nu zelf, het is toch heel erg leuk om samen tijd te spenderen? Het belangrijkste is om creatief te zijn. Denk aan momenten waarop de ontvanger heeft uitgesproken iets graag te willen doen, maar misschien niet zo goed durft en dat liever niet voor haar zelf koopt. Geef haar dit dan kado, zodat (als ze niet durft) wel moet gaan! 

Door admin