Bij het jarig zijn hoort natuurlijk het geven van een feestje. Of je het nou prettiger vindt om dit in een grote groep te doen of je meer waarde hecht aan het kleinere gezelschap: feestjes zijn er om gegeven te worden. Wél is het nog even zaak dat je precies weet hoe jij een geschikt feestje geeft. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat er geen stiltes vallen? Hoe zorg je ervoor dat mensen écht in die feeststemming komen? En hoe zorg je ervoor dat jouw feestje de komende tijd wel blijft hangen? In dit blog krijg je antwoord op deze vragen en vertellen we je hoe jij een geschikt feestje geeft voor jouw verjaardag. Lees vooral gauw verder!

Voeg een beetje pit toe

Waar het bij een groot deel van de feestjes misloopt, is het punt waarop er stiltes ontstaan. Er komt simpelweg een moment waarop bepaalde mensen met elkaar zijn uitgepraat en daarom is het misschien wel goed om deze – vaak ongemakkelijke – stilte op te vangen. Gelukkig zijn hier meer dan genoeg manier voor. Zet bijvoorbeeld een muziekbox of een platenspeler neer en druk op de ‘shuffle-modus’. Op deze manier zal jouw feestje nooit stilvallen. Hierdoor ontstaat er ook nog eens een beetje sfeer en niet te vergeten: een zekere feeststemming!

Waar is de versiering?

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat er pas een feeststemming ontstaat als er slingers en ballonnen aanwezig zijn. Misschien klinkt versiering voor jou wat kinderachtig of overbodig. Toch is het misschien wel het proberen waard! Surf gauw naar Slingershop.nl en bestel alle versiering die jij nodig hebt. Jouw gasten komen ongetwijfeld in een bepaalde feeststemming en dus zal er hoe dan ook een leuke en gezellige sfeer ontstaan! 

Verdeel de tijd

Wat tot slot als een aanrader gezien kan worden, is het gebruik van timeslots. Sommige mensen zijn nou eenmaal enorm gehecht aan het moment waarop voldoende koffie wordt gedronken en er eindeloze gesprekken over de klimaatveranderingen en de politiek ontstaan. Als je het moment van koffie en thee en die gesprekken afbakent tussen twee tijden in, is er daarna ruimte voor het echte feestje. Zet na een bepaalde tijd de muziek wat harder en vervang de koffie voor wat fris of een ander drankje. Gefeliciteerd: jij hebt nu jouw onvergetelijke feestje gecreëerd!

Door admin