scandinavische badkamer

Scandinavische badkamers zijn helemaal hot and happening op het moment. De lichte kleuren en de minimalistische inrichting zorgen ervoor dat deze badkamers een oase van rust zijn. Klinkt dit als de badkamerstijl voor jou? Wij vertellen je alles over Scandinavische badkamers.

Kenmerken Scandinavische badkamer

Scandinavische badkamers staan bekend om de comfortabele en minimalistische inrichting. In deze badkamers wordt dus vooral gebruik gemaakt van zachte kleuren, natuurlijke materialen en een eenvoudige inrichting. Maar deze badkamers zijn absoluut niet saai, maar juist heel sfeervol. De combinatie van het zachte en natuurlijke zorgt voor een heel warm en sfeervol geheel. 

Kleuren & materialen

Het kleurenpallet van een Scandinavische badkamer bestaat uit warme en ingetogen kleuren als beige, wit en lichtgrijs. Dit kun je aanvullen met lichte pastelkleuren als je graag voor wat kleur kiest. De meubels bestaan vooral uit natuurlijke materialen als houtlook. Ook marmerlook is een materiaal dat veel in deze badkamers terugkomt. Kies dan wel voor een lichte kleur, donkere kleuren passen toch wat minder goed bij deze badkamerstijl. 

Scandinavische badkamer samenstellen

Het samenstellen van nieuwe badkamers is best een lastige klus. Dus waar begin je dan? Kies als eerste de tegels uit, deze vormen de basis voor jouw nieuwe Scandinavische badkamer. Bij deze stijl kun je het beste kiezen voor een of twee soorten tegels in een lichte kleur. Wil je graag een eyecatcher creëren in de ruimte? Kies dan voor een lichte decortegel in een bijzondere vorm of met een print. Hiermee blijft de Scandinavische stijl behouden, maar geef je er je eigen draai aan. Vervolgens kun je de meubels en het sanitair uitkiezen. Ga voor houtlook meubels en combineer dit met wit sanitair. Dan creëer je een echte Scandinavische badkamer. Als laatste zijn er dan nog de kranen. Vooral rvs is een gewilde keuze bij deze badkamerstijl.

Complete ontzorging bij Sani4All

Ben je er over uit dat je badkamer aan vervanging toe is? Bij Sani4All zijn we er om je volledig te ontzorgen tijdens dit proces. Er komt namelijk best veel bij kijken, dus dan is het wel zo fijn dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. In onze winkels helpen onze adviseurs je bij het samenstellen van je nieuwe badkamer en maken een 3D-ontwerp voor je. Maar ook na de aankoop van de badkamer hoef jij je nergens druk om te maken. We komen de badkamer gratis bij je thuisbezorgen en, indien gewenst, verzorgen we ook de volledige montage. Jij kan dus volledig gaan genieten van je nieuwe badkamer.

Door admin