interieurtips-voor-samenwonen

Zoek je wooninspiratie voor een interieur dat niet alleen lekker stoer, maar ook zacht en warm overkomt? Veel mensen denken dat deze stijl combinatie, stoer en zacht, onmogelijk is. Maar dat is gelukkig niet zo. Lees snel verder en ontdek aan de hand van onderstaande tips en ideeën hoe je op een handige manier stoer en zacht kunt combineren. Dit kun je op diverse manieren doen, bijvoorbeeld door stoere eetkamer stoelen te kiezen, een bijzondere salontafel te kopen, een speciale eetbank te gebruiken, het kleurgebruik in het interieur subtiel af te stemmen of door accessoires in de woonkamer te gebruiken.

1. Maak een stoere en gezellige eethoek

Als er één plek is in huis die je stoer en tegelijk gezellig en zacht kunt inrichten, is het wel de eethoek. Combineer enkele industrieel ontworpen stoere eetkamerstoelen met een kleine eetbank van Station7.nl en de sfeer wordt meteen gezellig én stoer. Kies naast deze industrieel ontworpen zitplekken voor een eettafel van natuurlijk materiaal, zoals een boomstam tafel of een strakke eikenhouten eettafel. Dan komt de eetkamer zowel stoer als warm over!

2. Een leren bankstel of relaxfauteuil mag niet ontbreken

Leer heeft de fijne eigenschap dat het zowel duidt op stoerheid als zacht en warm overkomt. Kijk daarom of je een strakke leren relaxfauteuil via Station7.nl kunt vinden. Of pakt het direct rigoureus aan door een leren hoekbank te kopen.

3. Gebruik accessoires van natuurlijke materialen

Door gebruik te maken van losse accessoires in het interieur van natuurlijk materiaal als steen, beton, glas, hout of riet, creëer je tegelijk stoerheid én warmte. Zo creëer je sfeer met een grote glazen vaas, een relaxte stoel van rotan, of riet of het gebruik van houten balken als plafond ondersteuning. Subtiel en zacht door het natuurlijke materiaal, maar tegelijk ook lekker stoer!

4. Grote klokken en grote lampen

Hang in de woonkamer een lekkere grote fabriekslamp op. Deze industriële lampen hebben een stoer imago. Maar doordat ze als basisverlichting in de woonkamer veel licht geven, komen ze ook zacht en warm over. Naast een grote lamp, die je natuurlijk ook in de hal of eetkamer kunt installeren, is een grote stationsklok of fabrieksklok aan de muur een extra sfeermaker.

5. Gebruik beperkt een aantal opvallende kleuren

Ten slotte kun je nog spelen met kleuren om zacht en stoer te combineren. Kies in een strak interieur met kleuren als zwart, grijs en/of wit voor een paar opvallende items in warme kleuren als felrood, geel of oranje. Niet alleen staat dit stoer, deze kleuren zorgen ook voor een extra warm gevoel!

Door admin