buiten sauna

Iets wat we afgelopen jaar hebben gemerkt is dat rust ons zeer goed doet. Nu alles weer langzaam het oude wordt moeten we ook weer wennen aan alle drukte, steeds meer afspraken worden ingepland en we krijgen steeds meer prikkels. Daarom is het zo lekker om toch nog die rust te behouden. We zijn er nu aan gewend en we hebben het ook nodig. Een perfecte manier om de rust te pakken is aan de hand van een buitensauna. Wil je hier meer informatie over? Lees dan snel door!

Dit doet een sauna met je

Een sauna is een moment van rust, maar wist je dat een sauna nog meer voordelen had dan alleen de stress wegnemen? Een sauna uitkiezen kan nog wel de nodige stress met zich meebrengen. Je wilt namelijk niet dat de sauna te klein of te groot is voor je achtertuin. Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uitvalt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriëntaals sfeertje. En kan je altijd genieten in je achtertuin, in goed of slecht weer!

Spring onder de koude douche

De warmte in de sauna is heerlijk, maar het heeft ook een keerzijde als jij je niet op tijd af laat koelen. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien. En zo krijg jij een vloed aan water over je heen.

Door admin