Een (werk)blad voor binnen – in een afmeting & afwerking op maat – bestelt u eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een topcollectie “stenen (werk)bladen” slaagt u bij ons altijd. Voor welke “steen” u ook kiest – echt natuursteen of composiet – met een eigen zagerij, grote voorraad & gespecialiseerde vakmannen zorgen wij altijd voor een perfect passend eindproduct! In dit blogartikel gaan wij wat dieper in op het verschil tussen een blad & een werkblad, of ja, onze visie hierop in ieder geval! 

Blad VS werkblad

Binnen de collectie (werk)bladen van NATUURSTEENvakman.nl maken wij expliciet onderscheid tussen “bladen” en “werkbladen”, maar wat is nu precies het verschil? Heel concreet is een werkblad geschikt voor actief gebruik & actieve belasting, waarbij een hoge mate van sterkte & onderhoudsvriendelijkheid – zoals slijtvastheid, krasvastheid, vlekvriendelijkheid & schoonmaakvriendelijkheid – van toepassing is. Deze worden normaal gesproken actief gebruikt en dan wilt u zich uiteraard geen zorgen maken over slijtage, krassen en veelvoorkomende vlekken (die er niet meer goed uitgaan). In dit geval adviseren wij dus een hoogwaardig stenen werkblad, verkrijgbaar in zowel graniet als kwartscomposiet. Daarnaast adviseren wij een werkblad wanneer de omstandigheden waarin het blad toegepast wordt wat extremer zijn, denk hierbij aan vochtige & warme omstandigheden in de badkamer, het toilet, de keuken en (in de buurt van) de haard. 
Een blad is met name geschikt als bovenblad voor meubels & objecten die niet of nauwelijks belast worden, denk hierbij aan de afwerking van een TV meubel, dressoir en of “afdekblad” voor bijv. een stenen muurtje bij een trapbalustrade. Binnen de categorie bladen heeft u de keuze uit marmercomposiet, “echt” marmer en Belgisch hardsteen. Deze collectie is 1-op-1 gebaseerd op de vensterbanken van NATUURSTEENvakman.nl, neem daar ook zeker een kijkje dus!

Door admin