tafelzeil

Een tafelzeil dat scheurt, dat wil natuurlijk niemand. Het is erg vervelend als je een scheur in je tafelzeil constateert. Een klein scheurtje is misschien nog niet zo’n probleem, maar een grote scheur zorgt er toch al gauw voor dat je het niet meer kunt gebruiken. Je bent in dat geval dus toe aan een nieuw tafelzeil. Gelukkig zijn tafelzeilen over het algemeen niet duur in aanschaf. Voor enkele tientallen euro’s heb je een prachtig tafelzeil op je tafel.

Waarom scheurt een tafelzeil?

Misschien is je tafelzeil gescheurd omdat er eenmalig een ongelukje is gebeurd en is de kans dat het weer gebeurt niet zo groot. Het kan echter ook zo zijn dat het risico vrij groot is dat het weer gebeurt. Het tafelzeil is gemaakt van pvc en wanneer het op een tafel ligt met bijvoorbeeld scherpe hoeken, hoeft er maar iemand iets langs te schaven en kan er een scheur ontstaan. Ook huishoudens met kinderen hebben sneller kans op een scheur in het tafelzeil. Kinderen zijn immers vaak wat onrustiger aan tafel en zeker hele jonge kindjes kunnen aan het zeil gaan trekken waardoor er scheuren ontstaan. Voor diegene waarbij een tafelzeil snel de kans heeft om te scheuren is het verstandig om voor een extra sterk tafelzeil te gaan.

Wat is een extra sterk tafelzeil?

Het tafelzeil uit Mexico is het sterkste tafelzeil. Het is ook wat stugger materiaal. Het Mexicaanse tafelzeil vind je bij www.hiptafelzeil.nl in tientallen soorten. Het gaat om tafelzeilen met een Mexicaanse look. Denk dus aan kleurrijke, drukkere prints. Diverse vrolijke kleuren worden met elkaar gecombineerd om voor de meest gezellige en sfeervolle resultaten te zorgen. Het Mexicaanse zeil is dan ook een van de meest populaire zeilen voor op tafel.

Transparant tafelzeil

Ook de zogenaamde tafelbeschermer, een transparant tafelzeil wat extra dik is, vaak zo’n 2 mm, is ideaal voor huishoudens met jonge kinderen. Dit tafelzeil kán eigenlijk gewoon niet scheuren, omdat het zo sterk en dik is. Het wordt niet voor niets ook vaak gebruikt als knutselmat voor de kinderen. Ook dit tafelzeil is bij de webshop www.hiptafelzeil.nl te verkrijgen.

Door admin