sennheiser

Sennheiser mag zich scharen onder een select groepje iconische merken in zowel de home-audio als in de professionele muziekwereld. Binnen de studiowereld is Sennheiser vooral bekend om haar legendarische microfoons. Deze behoren al decennia tot de best klinkende in haar klasse. Hetzelfde geldt voor de hoofdtelefoons van Sennheiser. Geen andere fabrikant weet als geen ander het oorspronkelijke geluidssignaal realistisch te reproduceren. Om die reden kiezen vele muziekliefhebbers wereldwijd voor de hoofdtelefoons van Sennheiser. Voor thuis, onderweg én in de studio.

Over Sennheiser

Bij Sennheiser sta jij centraal: om echt van audio te kunnen genieten, moet je eerst en vooral op apparatuur kunnen vertrouwen. Daarom maakt Sennheiser audioproducten waarop jij kan vertrouwen. Door geluid te ontwerpen dat mensen niet alleen kunnen horen maar ook voelen, gaan ze verder dan het maken van betrouwbare producten om hun visie te verwezenlijken: ze geven de toekomst van audio vorm en creëren unieke geluidservaringen voor iedereen.

Hoofdtelefoons

De premium hoofdtelefoons van Sennheiser zijn ontworpen op basis van bekroonde technieken die in de laatste 60 jaar door Sennheiser zijn (door)ontwikkeld. Hiermee levert Sennheiser de exacte hoofdtelefoon die past bij jouw lifestyle. Luister je graag naar muziek op de fiets, in de trein of op kantoor, Sennheiser heeft een hoofdtelefoon die voldoet aan al jouw verwachtingen. Van open tot gesloten over-ear en on-ear hoofdtelefoons tot verderlichte in-eard oordopjes met een handige in-line remote. Bij Sennheiser is het allemaal mogelijk. 

Heerlijk genieten

Ben je eerder het type dat in alle rust zeer gepassioneerd vanuit de luie stoel in audiofiele geluidskwaliteit naar je favoriete muziekstukken luistert? Voor jou heeft Sennheiser een speciaal ontworpen ‘Sennheiser Hoofdtelefoon Versterker’. Met deze combinatie laat je je favoriete muziek beleven als het gevoel van een warm bad met een realisme om juist weer kippenvel te krijgen. 

WiFimedia

Wifimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en blu-ray discs hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. Dat vraagt om andere apparatuur en andere kennis en expertise bij de verkoop en aanleg daarvan. WiFimedia is de langst bestaande en grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming. Daarnaast weten ze alles van Hi-Fi zodat jij alles kan halen uit jouw unieke playlist. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Door admin