Een gunmetal trapleuning – met gladde gun metal look coating – is ideaal wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders. Bent u gek op de stoere look van een zwarte trapleuning, maar wilt u net iets uniekers, dan is de kleur gunmetal echt iets voor u! Een trapleuning van LEUNINGvakman met ‘gunmetal look coating’ combineert een moderne uitstraling met een stoer accent, een aanwinst voor ieder interieur! Wij vertellen u hier uiteraard graag wat meer over. 

Modern ‘zwart’ met een stoer & industrieel accent. 

Het is de trend van dit moment; Gun metal. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon, stoere velgen, een luxe keukenkraan, een moderne wastafel, u kunt niet meer om de ‘kleur’ gun metal heen. Gunmetal is in principe een donkere zwart / antraciet achtige metallic staal look kleur. Er wordt ook vaak gesproken over ‘grey metallic’ en ‘zwart metallic’, waarbij onze gunmetal kleurtint eerder naar zwart / antraciet neigt. Deze mooie donkere basiskleur in combinatie met de gladde metallic coating zorgen voor een levensechte zwarte staallook, ideaal geschikt voor een bijzonder interieur object!

Al onze gun metal trapleuningen worden voorzien van een hoogwaardige gladde poedercoating in de kleur gun metal look. Deze coating is glad en oogt metallic glanzend. Deze donkere staallook kleurtint is een prachtige optie voor iemand die gek is op zwart, maar wel op zoek is naar een extra ‘industrieel accent’. Houdt er rekening mee dat een gladde poedercoating – t.o.v. een fijnstructuur coating – wat gevoeliger is voor krasjes & beschadigingen, ben dus – zeker ook met montage – een beetje voorzichtig.

LEUNINGvakman

Met een uitgebreide collectie gunmetal trapleuningen slaagt u bij ons altijd! Wij zorgen ervoor dat een trapleuning + leuninghouders van LEUNINGvakman.nl met zorg op maat wordt vervaardigd, professioneel wordt gecoat, goed wordt ingepakt & snel bij u thuis wordt bezorgd!

Door admin