opblaasbare jacuzzi

Steeds meer mensen de voordelen van een jacuzzi in de tuin, zeker nu dit niet meer een ongrijpbaar iets is wat alleen binnen handbereik ligt van de welgestelden. Tegenwoordig zijn er namelijk erg goede opblaasbare jacuzzi’s op de markt, die erg betaalbaar zijn en daarnaast nog genoeg andere voordelen hebben. Welke dat zijn. lees je hieronder.

Mobiel

Een opblaasbare jacuzzi kun je overal neerzetten zelfs een opblaasbare jacuzzi 6 personen. In de tuin of op je terras, maar als je dat wilt ook in een kamer in je huis. Als je geen ruime badkamer hebt dan is een slaapkamer of de zolderverdieping ook een optie, mits er voldoende ruimte is en je de mogelijkheid hebt het bad te vullen. Je kunt de jacuzzi zelfs meenemen als je op vakantie gaat naar een vakantiewoning die geen jacuzzi heeft maar wel een terras.

Dezelfde luxe voor minder geld

Een vaste jacuzzi in je tuin is leuk, maar dat is een flinke investering. Wil je wat minder geld uitgeven en toch kunnen genieten van je eigen bubbelbad? Dan is een opblaasbare jacuzzi een prima keuze. Deze bubbelbaden zijn stevig en comfortabel en doen zeker niet onder voor een ‘normale’ jacuzzi. En het grote voordeel is natuurlijk dat je het bad kunt opruimen als je het niet gebruikt. 

Verschillende formaten en modellen

Als je besluit een opblaasbare jacuzzi te kopen dan kun je kiezen uit verschillende modellen. Er zijn vierkante jacuzzi’s, maar ook ronde formaten. Er zijn modellen die geschikt zijn voor 4 personen maar ook voor 6. Ook zijn er jacuzzi’s die slechts bubbels hebben maar er zijn ook luxe varianten die daarnaast ook massagestralen hebben om aan te zetten. Uiteraard kun je dit allemaal in- en uitschakelen met een handige afstandsbediening die je gewoon vanuit het bad kunt bedienen. 

In combinatie met een sauna

Heb je een sauna in de tuin, dan wil je na een kwartiertje zweten natuurlijk even lekker afkoelen. Als je een opblaasbare jacuzzi hebt, kan dat! Je hoeft dan niet meer vanuit de sauna naar bijvoorbeeld de badkamer te lopen om daar onder de douche te stappen. Omdat een opblaas jacuzzi geschikt is voor minimaal 4 personen kun je ook samen genieten van een avondje sauna in de tuin, want je kunt elkaar prima aflossen. Maar gewoon alleen het bubbelbad gebruiken kan natuurlijk ook. 

Privacy en hygiëne

Als je een opblaasbare jacuzzi in je eigen tuin hebt dan is het belangrijkste voordeel natuurlijk privacy. Alleen jij en je huisgenoten maken er gebruik van, of eventueel mensen die bij je op bezoek zijn, maar dat bepaal je in alle gevallen zelf. Dit is ook een belangrijk punt als het gaat om hygiëne. Als je het niet prettig vindt om een jacuzzi te delen met onbekenden in een openbare gelegenheid dan is een opblaasbare jacuzzi een prima alternatief.

Door admin