Aluminium profielen bestelt u eenvoudig & voordelig bij ALUNINIUM vakman; De online aluminium profielen specialist! Met een gerichte collectie profielen, waarbij de meest gebruikte ‘profiel typen’ – en per type de meest gebruikte afmetingen – op maat besteld kunnen worden, is de kans groot dat u bij ons slaagt. We vertellen u hier graag wat mee over. 

Collectie.

Wij hebben bewust gekozen voor een gericht assortiment van brut aluminium, met de meest gebruikte alu profielen opgenomen zijn, wij bieden de meest gebruikte afmetingen alu koker (vierkant & rechthoekig), buis, hoekprofiel, l-profiel, u-profiel, t-profiel, strip & staf (rond & vierkant). Op deze manier kunnen wij de meeste klanten meteen gericht van dienst zijn, aangezien we deze producten direct uit eigen voorraad kunnen leveren. 

Altijd op maat

De meest gebruikte zijn bij ons online direct te bestellen in een lengte op maat – van 10 cm tot en met 600 cm. Praktisch alle ALU profielen van aluminiumvakman worden in onze eigen werkplaats (zagerij) op maat gezaagd. Wilt u het uiteinde in verstek gezaagd hebben? Geen enkel probleem. Het in verstekzagen kan bij al onze profielen (m.u.v. aluminium buizen en rondstaf massief), eenvoudig online (mee)besteld worden. Onze ervaren vakmannen zorgen voor een product perfect op maat, correct afgewerkt uiteraard. Wij staan voor een optimale online gebruikerservaring, kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap!

Alles in eigen beheer. 

Met een team vakmannen, eigen werkplaats (zagerij), een eigen voorraad alu profielen (in standaard lengtes) & een gebruiksvriendelijke webshop zijn wij optimaal ingericht op het efficiënt faciliteren van de moderne (online) consument. Wij combineren een scherpe prijs met een maatwerk product & een snelle levering. Nergens bestelt u aluminium profielen op maat voor  onze prijzen. Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!

Door admin